Til Simlevann i Nord Aurdal, 11 juli 2015.

Da var det å prøve lykken igjen, denne gangen valgte jeg det første Simlevannet å fiske i, det som lå lengst unna Valtjedn. Det var fin vind, laber bris fra sør-øst, og ellers overskyet med brukbar temperatur rundt 15 grader.

Det begynte ganske rolig, med et par små øretter som tok marken, og et par abborer som var for små. Etter ca. en times fisking begynte det å bite skikkelig bra, og en stund var det ikke uvanlig med fisk på to sprøtt samtidig. Det ble rundt 8 ørreter og et par tre abborer på denne turen, noe som var veldig oppløftende.

Hadde et par turer til samme sted noen dager i forveien, uten at det ga noe som helst.
Veldig morsomt å fiske når det biter skikkelig. Det kan være vanskelig å vite akkurat når dette skjer, men desto mer morsomt er det da fiskelykken slår til.


Over ses Valtjednuten som ruver majestetisk i landskapet. Valtjedn med fin aure og abbor til høgre i landskapet, og Simlevannene med beliggenhet bak kameramannen.